Bogdanović i Bjelica bolji od Kokoškova – Finiks zakucan za dno Zapada

Sakramento Kingsi pobedili su Finiks Sanse rezultatom 122:105, u jednom od pet odigranih mečeva u noći između utorka i srede.

Izvor: PT

Sreda, 05.12.2018.

08:13

Bogdanović i Bjelica bolji od Kokoškova – Finiks zakucan za dno Zapada
Foto: Getty Images

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica zasluženo su došli do trijumfa protiv srpskog trenera Igora Kokoškova.

Nekadašnji igrač Partizana imao je dobar učinak, pošto je za samo dvadeset minuta na terenu postigao 14 poena i uz to imao pet skokova, jednu asistenciju, ukradenu loptu i blokadu, dok je iz igre šutirao 5/9, trojke 2/5.

Nije bilo potrebe da Bogdanović igra više jer su posle prve četvrtini Kingsi vodili sa čak 36:9. Priliku na meču dobili su i oni igrači koji uglavnom "mašu pešikrima" na klupi, pošto je Sakramento pred poslednju deonicu vodio sa 99:67. Bjelica nije imao dobru poentersku partiju, ali je i šutnuo samo tri puta ka košu. Na kraju je meč završio sa dva poena, sedam skokova, tri asistencije i sa po jednom ukradenom loptom i blokadom.

Najefikasniji kod Kingsa bio je Badi Hild sa 20 poena za samo 17 minuta, dok je Foks imao 16 i sedam asistencija. Sansi su igrali bez Devina Bukera, a najbolji poenter na ovom meču bio im je Dientoni Melton sa 21 poenom, dok su po 14 ubacili Džekson i Ariza.

Sakramento je pred domaćom publikom odradio lakši trening i zabeležio dvanaestu pobedu, dok je Finiks pretrepeo čak dvadeseti poraz u 24 meča. Kingsi su na pobedu od plej-ofa, dok su Sansi zakucani za dno.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: