Marjanoviću i Teodosiću po minut, Jokićev Denver na vrhu Zapada!

Košarkaši Dalasa savladali su Los Anđeles Kliperse rezultatom 114:110 u utakmici u kojoj srpski igrači nisu dobili gotovo nikakvu minutažu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.12.2018.

08:12

Marjanoviću i Teodosiću po minut, Jokićev Denver na vrhu Zapada!
Foto: Tanjug/AP Photo/Miæael Ainsworth

Boban Marjanović je na terenu proveo 66 sekundi, jednu više od Miloša Teodosića i obojica su za to vreme uspeli da upišu po jednu ukradenu loptu.

Meveriksi, za koje nije igrao Luka Dončić zbog povrede kuka, pitanje pobednika rešili su serijom u poslednjem minutu, nanevši poraz Klipersima, posle čega su Denver Nagetsi na čelu Zapada.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Herison Barns sa 30 poena i 9 skokova, odlično ga je pratio Džej-Džej Barea sa 24, dok je doskorašnji centar Klipersa Diandre Džordan imao snažan dabl-dabl sa 16 poena i čak 23 uhvaćene lopte.

Na drugoj strani, Motrezl Herel je bio najbolji sa 23 poena i 10 skokova, dok su po 21 dodali Danilo Galinari i Lu Vilijams.

Klipersi su ovim porazom prepustili čelo Zapada na kojem se nalazi tim našeg Nikole Jokića, obe ekipe imaju skor 15-7, dok je Dalas osmi u istoj konferenciji sa 11 pobeda i 10 poraza.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: