Teodosić: Video sam NBA, sigurno se vraćam u Evropu

Srpski košarkaš Miloš Teodosić najavio je povratak u Evropu nakon dve sezone u NBA ligi.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.11.2018.

11:35

Teodosić: Video sam NBA, sigurno se vraćam u Evropu
Foto: Getty Images

Nakon solidne ruki sezone u kojoj je prosečno beležio 9,5 poena uz 4,6 asistencija i 2,8 skokova po meču, Teo je u novoj nastupio svega osam puta uz tek desetak minuta po meču.

Iskusni plejmejker je u intervjuu za Glas amerike potvrdio da će napustiti SAD.

"Mislim da sigurno neću ostati ovde, jer... došao sam, video sam kako to izgleda, i nekako... više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo. Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem... ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone“", rekao je Teodosić.

Teodosić je istakao da će biti na raspolaganju selektoru Srbije Aleksandru Đorđeviću sledećeg leta za Svetsko prvenstvo u Kini, naravno, ako se "Orlovi" kvalifikuju za Mundobasket 2019.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: