Bruks: Pojačajte intenzitet; Vol: J*bi se

Košarkaš Vašington Vizardsa Džon Vol opsovao je svog trenera Skota Bruksa na jednom treningu ekipe.

Izvor: LN

Utorak, 20.11.2018.

10:25

Bruks: Pojačajte intenzitet; Vol: J*bi se
Photo by Elsa/Getty Images

Vašington igra jako loše ove sezone i u svlačionici Vizardsa vlada velika negativna energija, koja nije bila mnogo bolja ni kada su pobeđivali.

Prema pisanju američkih medija u poslednjim danima Vizardsi su spremni da trejduju svakoga, čak i Vola i Bredlija Bila, ako im se ukaže prava prilika.

Do kulminacije lošeg odnosa između igrača, kao i trenera, došlo na jednom treningu.

Naime, Bruks nije bio zadovoljan intenzitetom treninga, kao i jedan od veterana Džef Grin. Njih dvojica su pritiskali ostatak ekipe da pojačaju ritam, a Volu se to nije svideo, te se on okrenuo i opsovao trenera rekavši mu: "J*bi se".

Vol se nedugo zatim izvinio Bruksu, kao i saigračima narednog dana, ali je uprava franšize iz glavnog grada SAD ipak odlučila da novčano kazni svog plejmejkera, prenosi ESPN.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: