Vašington najavio čistku – ni Vol i Bil nisu bezbedni

Vašington Vizardsi uskoro mi mogli da naprave totalnu čistku u svojim redovima jer su nezadovoljni igrama koje pruža trenutan sastav.

Izvor: LN

Ponedeljak, 19.11.2018.

17:10

Vašington najavio čistku – ni Vol i Bil nisu bezbedni
Photo by Rob Carr/Getty Images

Kako prenosi renomirani Adrijan Vožnarovski Vizardsi su otvoreni da trejduju sve svoje igrače, uključujući i dvojicu najboljih – Džona Vola i Bredlija Bila.

Vašington bi, ipak, radije da nastavi da gradi tim oko pomenute dvojice, ali ako to bude nemoguće ne treba začuditi da ih se i reše.

Višak u Vizardsima su pre svega Oto Porter Junior i Keli Ubre, ali franšiza iz glavnog grada SAD za sad nije uspela da nađe tim voljan da preuzme njihove ugovore. Veliki problem stvara Porter koji ima još tri godine ugovora vrednog 81 milion dolara.

Vizardsi trenutno imaju skor od pet pobeda i 11 poraza, samo dva trijumfa više od Atlanta Hoksa, koji otvoreno "tenkuju" ove sezone.

"Moramo da igramo sa više entuzijazma, truda i energije. Ovo je sramota", rekao je Skot Bruks, trener Vašingtona, posle uzastopnih poraza od Portlanda i Bruklina na domaćem parketu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: