Hjuston se pozdravio sa Karmelom posle samo deset utakmica

Krilni košarkaš Karmelo Entoni više nije u Hjuston Rokitsima sa kojima se rastao posle samo deset odigranih utakmica, javili su američki mediji.

Izvor: MLJ

Petak, 16.11.2018.

10:45

Hjuston se pozdravio sa Karmelom posle samo deset utakmica
Getty images

Entoni je bio defanzivna katastrofa u Hjustonu, u napadu više ne može zbog godina da pronalazi svoje pozicije za šut i da ih pogađa u kontinuitetu.

Mada je prihvatio ulogu koju mu je trener Majk D'Antoni dao, često se u akcijama nije zadovoljavao time da bude spot-ap šuter, pa je pokušavao da "izolacijama" rešava napade.

Zbog toga je i generalni menadžer Hjustona Deril Mori mislio da je vreme za rastanak, tim pre što su "Rakete" očajno počele sezonu.

"Posle mnogo internih razgovora Rokitsi se rastaju sa Karmelom Entonijem i radimo na drugom rešenju. Karmelo je imao dobar pristup dok je bio ovde, prihvatao je svaku ulogu koju bi mu dao trener Majk D'Antoni. Uklapanje koje smo zamišljali kada je dolazio se nije desilo i smatramo da bi svaki drugi ishod osim ovog bio nepravedan prema Karmelu", rekao je Mori.

"Rakete" ga neće odmah otpustiti pa će njegovi zastupnici moći da potraže drugi tim za Mela, s tim što neće moći da pređe nigde pre 15. decembra jer je došao kao slobodan agent.

On je sa Hjustonom potpisao veteranski minimum od 2,4 miliona dolara po sezoni, posle jedne sezone u Oklahoma Siti Tanderima.

Njegovu minutažu je od prošlog petka dobijao ruki Geri Klark, a primetno je da je posle toga Hjuston upisao tri uzastopne pobede, poslednju u noći između četvrtka i petka protiv Golden Stejt Voriorsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: