Majami najizglednija opcija za Entonija

Američki košarkaš Karmelo Entoni će se najverovatnije rastati sa svojom sadašnjom ekipom Hjuston Roketsima, dok je njegova sledeća destinacija nepoznata.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.11.2018.

18:24

Majami najizglednija opcija za Entonija
Photo by Harry How/Getty Images

Kako spekulišu američki mediji Entoni bi mogao da se pridruži svom velikom prijatelju Dvejnu Vejdu, koji igra svoju poslednju sezonu u Majami Hitu.

Karmelo je prošle sezone igrao u Oklahoma Siti Tanderu gde se nije najbolje snašao, da bi ove sezone nastavio sa lošim igrama u dresu Roketsa.

Entoni bi trebalo da se rastane sa Hjustonom i postane slobodan igrač, ali ne zadugo. Kao neko ko bi želeo da ga angažuje pominje se upravo Majami.

Karmelovi predstavnici već neko vreme pregovaraju sa zainteresovanim timovima i očekuje se da on odmah posle otpuštanja iz Hjustona potpiše ugovor sa novom NBA franšizom.

Melo ove sezone ima 13,4 poena po utakmici, ali ono što "bode" oči je loš procenat šuta za tri poena, samo 33 odsto, kao i 0,5 asistencija po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: