Pol maestralnim driblingom izigrao Nikolu VIDEO

Košarkaš Hjuston Rokitsa Kris Pol imao je 21 poen u pobedi nad Denver Nagetsima, ali su dva poena upisana posle prave minijature protiv Nikole Jokića.

Izvor: MLJ

Sreda, 14.11.2018.

08:59

Pol maestralnim driblingom izigrao Nikolu VIDEO
Getty images

Pol je poznat i po dobroj odbrani, ali i po vanserijskim krosoverima kojima često "maltretira" druge košarkaše i rešava situacije jedan na jedan.

Sada mu se na putu do koša našao Jokić koji nije mogao da isprati ono što ne mogu ni daleko brži igrači i elitni defanzivci na spoljnim pozicijama.

Hjuston je pobedio Nagetse u noći između utorka i srede 109:99 i ostvario drugu uzastopnu pobedu, dok je Denver upisao četvrti vezani poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: