Sevale varnice: Durent i Grin se posvađali oko poslednjeg napada

Burno je bilo na utakmici između LA Klipersa i Golden Stejta koja je završena pobedom ekipe iz Los Anđelesa u produžecima, 121:116.

Izvor: B92

Utorak, 13.11.2018.

13:10

Sevale varnice: Durent i Grin se posvađali oko poslednjeg napada
Photo by Gene Sweeney Jr./Getty Images

Ne samo zbog dešavanja na terenu, već i van njega, a u posebnom fokusu bila je svađa dvojice košarkaša Golden Stejta, Kevina Durenta i Drejmonda Grina.

Šta se u stvari dogodilo? Pri rezultatu 106:106, pet sekundi pre kraja regularnog dela utakmice, Grin je uhvatio loptu pod svojim košem i potom krenuo u napad. Durent je od njega tražio da mu doda loptu, no Grin ga nije poslušao, krenuo je u prodor sam i spetljao se. Izgubio je loptu i meč je otišao u produžetak.

Kamere su zabeležile situaciju kada su se dva igrača našla na klupi. Durent je bukvalno bio van sebe od besa, ali ni Grin nije bio ništa manje naoštren za borbu. Malo je nedostajalo da dođe i do nečeg više od verbalnog okršaja, ali kako su u blizini bili saigrači Demarkus Kazins i Andre Igudala, sve se nekako smirilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: