Nesigurna budućnost Mela u Hjustonu

Karmelo Entoni, desetostruki Ol-star košarkaš, ne igra dobro na početku sezone za Hjuston i njegova budućnost u Roketsima je pod znakom pitanja.

Izvor: PT

Nedelja, 11.11.2018.

16:08

Nesigurna budućnost Mela u Hjustonu
Photo by Harry How/Getty Images

Kompletan sastav prošlogodišnjeg finaliste zapadne konferencije igra na dosta nižem nivou nego prethodne sezone, međutim ni Melo se nije uklopio najbolje u ovaj tim.

Entoni je pred početak sezone pojačao Hjuston i očekivalo se da će dati dobar doprinos napadu, ali nastavio je po starom, odnosno pruža slične partije kao iz Oklahome.

Jedan od najboljih ofanzivnih košarkaša u istoriji NBA zbog "prehlade" nije igrao protiv San Antonio Sparsa i ESPN je saopštio da je budućnost Mela u Hjuston nesigurna i da se dve strane nalaze u razgovoru.

Diskusija se vodi o ulozi koju ima Entoni i videćemo kako će se dalje odvijati situacija. Melo ove sezone na terenu provodi 29 minuta i prosečno beleži 13,4 poena i 5,4 skokova. U karijeri je odigrao 1064 utakmice i prosečno beleži 24 poena, 6,5 skokova i tri asistencije.

Šta mislite, da li je Melo u stanju da ponovo bude 20p+ igrač ili je njegovo odavno prošlo?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: