Marjanoviću 0,3 sekunde, Teodosiću ni toliko – Klipersi dobili Bakse

Srpski košarkaši iz redova Los Anđeles Klipersa dobili su ukupno 0,3 sekunde na parketu u pobedi nad Milvoki Baksima 128:126, posle produžetka.

Izvor: AK

Nedelja, 11.11.2018.

08:30

Marjanoviću 0,3 sekunde, Teodosiću ni toliko – Klipersi dobili Bakse
Foto: Tanjug/AP Photo/Jae C. Hong

"Zaigrao" je samo Boban Marjanović koji je dobio te tri desetinke u poslednjem napadu produžetka kako bi svojom visinom pomogao timu da odbrani prednost.

S druge strane, Miloš Teodosić je jedini uz Džeroma Robinsona ceo meč presedeo na klupi za rezerve.

Klipersi su tokom celog meča kontrolisali rezultat protiv Baksa, koji su uspeli da nadoknade 15 poena zaostatka i trojkom Erika Bledsona na 6,3 sekundi pre kraja meča izbore produžetak.

Pročitajte još Bogdanović i Bjelica po 1/6 u porazu od Lebrona

Nakon neizvesne borbe u dodatnih pet minuta, pobedu Klipersima doneo je Lu Vilijams polaganjem na 0,5 sekundi pre kraja. Nakon toga je Marjanović ušao upravo umesto Vilijamsa, a Montrezl Harel je zaustavio Janisa Adetokumpa. Kliperse je predvodio upravo Harel sa 26 poena i devet skokova, 21 je dodao Patrik Beverli, dok je dabl-dabl zabeležio Tobajas Heris sa 20 poena i 11 uhvaćenih lopti.

Danilo Galinari je postigao 13 poena uz osam skokova, a junak Vilijams je meč završio sa dabl-dablom od 12 poena, deset asistencija i pet skokova.

Adetokumbo je dominirao u dresu Baksa sa 27 poena (11/18), 18 skokova, pet ukradenih lopti, četiri asistencije i dve blokade.

Pratili su ga Malkom Brongdon sa 23 poena i Lopes sa 20, 15 je dodao Bledson, a 14 ubacio Kris Midlton.

Klipersi su drugi u diviziji Pacifik sa skorom 7-5, a u narednom meču dočekuju Golden Stejt Voriorse. Baksi su sa 9-3 i dalje lideri Centralne divizije, a u sledećoj utakmici gostuju Denver Nagetsima.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: