Ponovno rođenje – Rouz postavio lični rekord u trojkama VIDEO

Derik Rouz, košarkaš Minesote, postavio je lični rekord po broju trojki na jednom meču, pošto je u porazu od Lejkersa ubacio sedam šuteva van linije 7,24.

Izvor: PT

Četvrtak, 08.11.2018.

12:58

Ponovno rođenje – Rouz postavio lični rekord u trojkama VIDEO
Photo by Harry How/Getty Images

Rouz, koji nikada nije bio poznat kao dobar šuter, ostvario je učinak od 31 poena, tri skoka i pet asistencija, uz sedam od devet za tri.

Plejmejker Vulvsa prethodne sezone imao je velikih problema sa mentalnom snagom, razmišljao je da se povuče zbog problema sa povredama, ali ove je sve drugačije.

Rouz je odigrao 11 utakmica, prosečno na terenu provodi 29 minuta i beleži 18,6 poena, 4,6 skokova asistencija i 3,5 skokova.

Kroz karijeri imao je nekoliko operacija kolena, mučili su ga zglobovi na nogama i kako igra ove sezone je nešto najlepše što je moglo da se desi NBA košarci. Samo da ga zdravlje posluži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: