Javnost podeljena – da li je Jokić zasluženo kažnjen? VIDEO

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, u sredu je kažnjen od strane NBA sa 25.000 dolara zbog upotrebe "no homo" pre nego što je započeo rečenicu u intervjuu.

Izvor: PT

Četvrtak, 08.11.2018.

10:13

Javnost podeljena – da li je Jokić zasluženo kažnjen? VIDEO
Tanjug/ AP Photo/David Banks

Svi su saglasni da srpski košarkaša nije mislio ništa loše, međutim "no homo" ima negativnu konotaciju u SAD i najjača liga na svetu ga je kaznila.

Ovaj izraz se upotrebljava kada želite da vaša rečenica nema homoseksualno značanje i zbog toga je Jokić, kada su ga upitali o tome koliko je Vendel Karter junior velik, rekao:

"No homo, ali on je duži nego što se očekivalo", rekao je Jokić misleći na raspon ruku centra Čikago Bulsa. Zbog slične rečenice 2013. godine Roj Hibert, tadašnji centar Indijane, kažnjen je od strane lige sa 75.000 dolara zbog upotrebe reči "no homo" posle meča sa Majamijem.

Na društvenim mrežama logično javnost je podeljena jer neki smatraju da Jokić nije mislio ništa loše, ali da je zasluženo kažnjen, dok drugi ne vide poentu zašto je centar Denvera kažnjen.

Kakav je vaš stav?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: