Slaba partija Bjelice – strašni Adetokumbo ponizio Kingse VIDEO

Košarkaši Milvoki Baksa pobedili su Sakramento Kingse sa 144:109.

Izvor: PT

Nedelja, 04.11.2018.

23:38

Slaba partija Bjelice – strašni Adetokumbo ponizio Kingse VIDEO
Foto: Tanjug/ AP Photo/Morry Gash

Srpski košarkaša Nemanja Bjelica odigrao je verovatno najslabiju partiju u dresu "kraljeva", pošto je za 21 minut postigao samo četiri poena.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde uz to je imao četiri skoka i asistenciju, a iz igre je šutirao 2/8.

Baksi su meč rešili u drugoj deonici kada je razlika išla i preko 20 poena. Kingsi nisu bili u stanju ništa da odbrane, pa tako ni njihova brza nije funkcionisala.

Milvoki je do trijumfa predvodi strašni Janis Adetokumbo, koji je za 30 minuta ostvario tripl-dabl – 26 poena, 15 skokova, 11 asistencija, uz 8/11 iz igre i 9/12 bacanja. Kingsi nisu imali rešenje za Grka, a pored toga dopuštali su mnogo otvorenih šuteva i Baksi su zasluženo slavili. Janis je sa nekoliko poteza potpuno ponizio "kraljeve", koji su odigrali očajnu utakmicu.

Kod franšize iz Kalifornije najefikasniji bio je Džastin Džekson sa 22 poena, Badi Hild je ubacio 19, dok je Dieron Foks ubacio 15.

U pobedničkom sastavu pored Adetokumba istakao se i Bledso sa 17, Iljasova sa 15 i Brogdon sa 13 poena.

Sakramento sada ima skor od šest pobeda i četiri poraza, dok je Milvoki na 8/1 na Istoku.
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: