Jokić opet blizu tripl-dabla, Milsap mu "ukrao" slavu VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić opet je blistao u NBA ligi i zabeležio dabl-dabl.

Izvor: AK

Četvrtak, 01.11.2018.

08:30

Jokić opet blizu tripl-dabla, Milsap mu
Foto: Tanjug/AP Photo/David Banks)

Jokić je u pobedi Denver Nagetsa nad Čikago Bulsima 108:107 posle produžetka bio na korak od tripl-dabla.

Srpski košarkaš je postigao 22 poena uz 12 skokova i devet asistencija, te imao tri blokade i dve ukradene lopte.

Postigao je i prva tri koša Nagetsa u produžetku, uključujući dve trojke, ali nije uspeo da fenomenalan nastup u "srpskom" Čikagu kruniše košem za pobedu, jer je promašio odlučujući šut 3,5 sekundi pre kraja.

Slamu mu je ukrao saigrač Pol Milsap, koji je uhvatio loptu nakon tog promašaja i poentirao za pobedu Denvera 0,1 sekundi pre sirene. Milsap je meč završio sa 19 poena. "Neverovatno je videti ga da tako preokrene situaciju, od mučenja pogodi trojke u bitnom trenutku. On je poseban igrač", pohvalio je Milsap Jokićevu dominaciju u produžetku.

Sjajni tandem Nagetsa pratili su Geri Heris sa 16 i Mejson Plamli 13 poena, dok je Džamal Marej dodao 12 uz osam skokova i šest asistencija.

Bulse je predvodio Zak Levin sa 28 poena i sedam asistencija uz pet skokova, 25 je dodao Vendel Karter uz osam uhvaćenih lopti i pet proigravanja, a po 15 su ubacili Džastin Holidej i Antonio Blekni.

Nagetsi prate lidera Zapada Golden Stejt Voriorse (8-1) sa skorom 6-1, dok su Bulsi pri dnu tabele Istoka sa 2-6.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: