Lebron otišao, Klivlend se "raspada" – Tajron Lu dobio otkaz

Klivlend Kavalirsi, NBA franšiza, otpustili su svog dosadašnjeg trenera Tajrona Lua.

Izvor: LN

Nedelja, 28.10.2018.

17:20

Lebron otišao, Klivlend se
Photo by Jamie Sabau/Getty Images

Klivlend se nanali u katastrofalnoj formi i izgubio je svih šest ovosezonskih mečeva, a igra ekipe posle odlaska Lebrona Džejmsa u Lejkerse pritom izgleda katastrofalno.

Lu je često bio na meti kritičara još dok je Lebron bio u ekipi za loše vođenje Kavsa, ali je uspevao da zadrži posao. Ipak, ovoliko loš start tima je bio previše za upravu.

Američki sturčnjak je ekipu Kavsa preuzeo u januaru 2016. godine od sadašnjeg trenera Olimpijakosa Dejvida Bleta i uspeo da osvoji šampionski prsten NBA lige nekoliko meseci kasnije.

Lu je do prelaska na čelo klupe bio pomoćnik, a sada će doživeti istu sudbinu kao i Blat, jer će, barem za sada, bivši asistent Leri Dru biti trener Klivlenda.

Kavsima je start ove sezone najgori još od 1995. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: