Legenda Denvera: Jokić u rangu Dejvisa, Embida i Kazinsa

Aleks Ingliš, legandarni košarkaš Denver Nagetsa, pohvalno je pričao o srpsko košarkašu Nikoli Jokiću.

Izvor: PT

Ponedeljak, 22.10.2018.

17:35

Legenda Denvera: Jokić u rangu Dejvisa, Embida i Kazinsa
Foto: Getty Images

Ingliš je u Nagetsima proveo 11 sezona i u tom periodu bio je jedan od najboljih igrača lige. Tokom tih 11 godina odigrao je 837 utakmica i prosečno je beležio 25,9 poena, 5,6 skokova i 4,4 asistencije.

On je na zvaničnom Tviter profilu napisao:

"Veliki sam fan Pola Milsepa. Tip igrača kao Kelvin Net na oba kraja terena. Jokić je u kategoriji centara kao što su Embid, Kazins i Dejvis, može da radi sve na terenu. Uzbuđen sam da gledam ovaj tim kako igra".

Jokić na početku sezone igrao sjajnu košarku, u prva tri meča beleži 26,3 poena, 10,3 skokova i 7,3 asistencija. Sa druge stran Milsep je veoma aktivan na oba kraja terena u prva tri meča ima prosek od 10 poena i 10,7 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: