Jokić: Ne poredite nas sa Voriorsima

Srpski centar Nikola Jokić kaže da njegovu ekipu Denver Nagetse ne treba porediti sa Golden Stejt Voriorsima iako su Nagetsi pobedili "Ratnike".

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 22.10.2018.

14:30

Jokić: Ne poredite nas sa Voriorsima
YSS / Jeremiah Baez

Jokić je odigrao dobro u noći između nedelje i ponedeljka i upisao 23 poena, 11 skokova i šest asistencija.

Nagetsi su slavili 100:98, a Jokić je prokomentarisao i da bi mogao da dostigne taj nivo na kom su neki od igrača aktuelnih šampiona NBA lige trenutno.

"Terali smo njihove najbolje igrače na teške šuteve, neki su doduše bili faulovi, ali to je verujem i za njih bilo jedno novo iskustvo", rekao je posle utakmice Jokić.

Kako kaže, ne hvataju ga žmarci pred meč protiv protiv takve ekipe, iako Somborac konstatuje da je reč o najboljim igračima na svetu.

"Ne, samo je zanimljivo jer su to najbolji igrači na svetu, imaju više ol-starova i uvek pričaju nešto zanimljivo"
, dodaje Jokić. Smatra da i sam može da dostigne taj nivo kvaliteta.

"Zašto da ne? Ne želim da poredim nas sa bilo kime, jedinstveni smo kao tim i imamo mnogo talenta u svlačionici. Svako može da radi sve na parketu. Možemo da stignemo daleko"
, kaže Jokić.

Na pitanje da li možda očekuje i neki glas u izboru za defanzivnog igrača godine odgovara sa "da", na šta su se nasmejali.

"Rekao sam da, rekao sam da. Ok, ne. Ne znam, 'da' je smešno, 'ne' je smešno, ne znam šta da odgovorim"
, kaže kroz smeh Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: