Žestoka tuča Ronda i Pola i tri isključenja na Lebronovom debiju u LA

Nekoliko meseci otkako je Lebron Džejms prešao iz Kavalirsa u Lejkerse čekao se debi u Los Anđelesu i kada su ga navijači dočekali, dočekali su i veliku tuču.

Izvor: MLJ

Nedelja, 21.10.2018.

08:30

Žestoka tuča Ronda i Pola i tri isključenja na Lebronovom debiju u LA
Getty images

Radžon Rondo, Kris Pol i Brendon Ingram su učestvovali u tuči i zaradili po isključenje, na četiri minuta do kraja utakmice.

Sve je počelo od prodora Džejmsa Hardena koji je prošao do koša i pogodio za 109:108 u korist Hjustona pre nego što ga je Ingram gurnuo i zaradio tehničku grešku.

Lens Stivenson je prišao da odvuče Ingrama i smiri situaciju, ali je već bilo kasno jer su dvojica od onih najiskusnijih Rondo i Pol već bili jedan pred drugim.

Pol je nešto prstom pokazivao Rondu i gurnuo mu prste u lice, da bi Rondo uzvratio udarcem, a plej Hjustona mu nije ostao dužan i tako je došlo do pesničenja njih dvojice.

Lebron Džejms je odvukao Pola, ostali saigrači su držali Ingrama i Ronda, a razmirica je razrešena isključenjima. Pol je kasnije rekao da je sve počelo jer ga je Rondo pljunuo u lice.

Hjuston je do kraja pobedio 124:115 i sačuvao je prednost koju je stvorio. Harden je imao 36 poena, sedam skokova i pet asistencija, a Kris Pol 28 poena uz deset asistencija do isključenja.

Lebron Džejms je bio najbolji od "Jezeraša" sa 24 poena i po pet skokova i asistencija, a pratio ga je Džaval Mekgi sa 16 poena. Još petorica igrača Lejkersa su imala dvocifren košgeterski učinak, ali to nije bilo dovoljno za pobedu na debiju Džejmsa kod kuće u Los Anđelesu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: