Kroford u Sansima – iskustvo i poeni sa klupe za Kokoškova

Američki košarkaš Džamal Kroford novi je igrač Finiks Sansa, ekipe koju vodi srpski trener Igor Kokoškov.

Izvor: LN

Ponedeljak, 15.10.2018.

19:49

Kroford u Sansima – iskustvo i poeni sa klupe za Kokoškova
Photo by Zhong Zhi/Getty Images

Kroford se sa Sansima dogovorio o jednogodišnjoj saradnji, čija vrednost još uvek nije poznata, preneo je američki novinar Šems Čaranija.

Tridesetosmogodišnjem Krofordu će ovo biti ukupno osmi angažman u NBA ligi u ukupno 19 profesionalnoj sezoni.

Džamal je prethodne sezone bio saigrač Nemanji Bjelici u Minesota Timbervulvsima, a pre njih još je nastupao i za Kliperse, Portland, Atlantu, Golden Stejt, Njujork i Čikago.

"J-Crossover" je u karijeri tri puta osvojio nagradu za najboljeg šestog igrača sezone, dok je 2018. proglašen za najboljeg saigrača.

Američik kombo bek je svoju najbolju sezonu imao 2007/08 u Niksima kada je prosečno beležio 20,6 poena i pet asistencija po meču.

Kokoškov je ovim potpisom sebi obezbedio prekopotrebno iskustvo u ekipi, ali i sigurne poene sa klupe. Ipak, mesto startnog plejmejkera je i dalje otvoreno i očekuje se da Finiks nije završio svoj prelazni rok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: