Novi Kari? Jang sa deset metara presudio Sparsima VIDEO

Košarkaš Atlante Hoks Trej Jang prethodne noći postigao je šut za pobedu sa nekih deset metara protiv San Antonio Sparsa.

Izvor: PT

Četvrtak, 11.10.2018.

12:15

Novi Kari? Jang sa deset metara presudio Sparsima VIDEO
Foto: Getty Images

Jang još nije odigrao zvaničan meč za Hokse pošto se radi o predsezoni, a on je "ruki", i nagoveštava da bi mogao dosta u NBA.

Na koledžu je bio prepoznatljiv po trojkama sa velikih udaljenosti, a sad to prenosi i na NBA, s tim što je tu "kralj" takvih šuteva Stef Kari.

Baš zbog toga mnogi ga porede sa zvezdom Golden Stejt Voriorsa i po mnogima najboljim plejmejkerom sveta.

Jang je prethodne noći demonstrirao sve navedeno, pošto je na dve sekunde do kraja postigao trojku sa desetak metara i time doneo trijumf Atlanti.

Trej je na ovogodišnjem NBA draftu izabran kao peti pik od strane Dalasa, međutim odmah je došlo do trejda i Dončić je otišao u Mavse, a Jang u Hokse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: