Pol: Nepoštovanje prema Melu je neverovatno

Košarkaš Hjuston Roketsa Kris Pol stao je u odbranu prijatelja i saigrača od ove sezone Karmela Entonija.

Izvor: PT

Nedelja, 07.10.2018.

22:07

Pol: Nepoštovanje prema Melu je neverovatno
Foto: Getty Images

Melo iza sebe ima nekoliko teških sezona i navijači širom sveta zaboravili su kakav je igrač bio i šta sve ume kada je u formi.

Zbog toga ga po društvenim mrežama masovno "pljuju" i Polu to nije nikako jasno.

"Očigledno je da sam pristrasan pošto mi je veoma blizak prijatelj. Ali znate, nepoštovanje koje ljudi imaju prema njemu je neverovatno. U timu imamo igrača koji je jedan od najboljih koji je igrao košarku i za mene taj nivo nepoštovanja nema logike", rekao je Kris Pol za ESPN.

Karmelo Entoni ovog leta je potpisao za Hjuston Roketse, nakon što je trejdovan u Atlantu iz Oklahome u kojoj je igrao prošle sezone. Hoksi su ga potom otpustili i Melo je potpisao jednogodišnji ugovor sa "Raketama".

"Sa Melom se zabavljamo na terenu, znate na šta mislim? Ako si otvoren, šutni. Ako nisi, dodaj drugome. Zabavno je igrati tako", kazao je Pol.

Entoni je do sada deset puta bio "Ol-star", najbolji je strelac lige za sezonu 2012/2013, međutim od kada je Fil Džekson krenuo da ga tera iz Niksa sve je krenulo nizbrdo.

Do prošle sezone svaku godinu je završavao sa 20+ poena, a u Oklahomi se slabo snašao i usledio je očekivani rastanak. Sada, 34-godišnji Melo, pokušava da vrati karijeru u Roketsima igrajući sa jednim od najboljih prijatelja Krisom Polom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: