Beverli: Sa Teom i Galom bićemo defanzivna sila

Patrik Beverli, košarkaš Los Anđeles Klipersa, našalio se konferenciji za medije rekavši da će biti defanzivna sila sa Milošem Teodosićem i Danilom Galinariem.

Izvor: PT

Sreda, 26.09.2018.

13:34

Beverli: Sa Teom i Galom bićemo defanzivna sila
Foto: Getty Images

Beverli je celu prošlu sezonu propustio zbog povrede kolena i sada se konačno vraća u sastav.

Klipersi naredne godine mogu da budu jedna od najboljih odbrana lige, pošto imaju Beverlija, Ejverija Bredlija i Luka Mba a Mutea.

Njih trojica su na svojim pozicijama u vrhu lige po odbrani i stvaraće velike probleme ofanzivnim igračima.

Među najbolje defanzivce ne spadaju Teodosić i Galinari, koji su poznati po slaboj igri na tom delu terena i Beverli je iskoristio priliku da se našali:

"Imamo verovatno dva najbolja defanzivca na perimetru u NBA (Mba a Mute i Bredli). Sa Mba a Muteom, Galom i Milošem (smeh) možemo da bude prava defanzivna sila", našalio se Beverli.

NBA sezona kreće 16. oktobra, a Miloš Teodosić izjavio je da je potpuno zdrav i spreman za drugu godinu u najjačoj ligi na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: