Jokić: Možda budemo najbolja odbrana lige...

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, rekao je u danu za medije da lično misli da su bolja odbrambena ekipa nego što su bili prethodnih sezona.

Izvor: PT

Utorak, 25.09.2018.

09:00

Jokić: Možda budemo najbolja odbrana lige...
EPA-EFE/TANNEN MAURY

Ponedeljak je u najjačoj košarkaškoj ligi bio rezervisan za medije, igrači su se slikali, družili i pričali sa novinarima o raznim temema.

U kampu Denvera svi su želeli da čuju Nikolu, pošto je tokom većeg dela leta bio u Srbiji, a ne u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prethodnih godina Nagetsi su bili jedna od najgorih defanzivnih ekipa, a Jokić smatra da su se dosta popravili u tom segmentu.

"Moje lično mišljenje je da smo prošle godine bili mnogo bolji u odbrani nego pre dve sezone. Sada samo želim da moji saigrači i ja budemo bolji u odbrani nego prethodne. Možda ćemo biti najbolji odbrambeni tim u ligi, nikada ne znate...", rekao je Jokić za medije u SAD.

Srpski košarkaš nije krio ni ambicije za titulu.

"Tim na koji bismo mogli da se ugledamo je tim Dalasa (2011) koji je osvojio skoro titulu. Nisu imali supertim, ali je on bio veoma, veoma dobar. Možda bismo mogli da budemo kao oni", kazao je Nikola, koji je potom negirao poređenje sa Novickim.

Sa druge strane trener Meloun je pričao pohvalno o Jokiću, rekao da je sve bolji u odbrani, da je radio dosta na kretnji i da očekuje da ove sezone bude agresivan baš kao na kraju prošle takmičarske godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: