Kokoškov u problemu – Buker mora na operaciju

Prva zvezda ekipe Finiks Sansa, američki košarkaš Devin Buker, moraće da se podvrgne operaciji šake tokom predsezone NBA lige.

Izvor: LN

Ponedeljak, 10.09.2018.

17:27

Kokoškov u problemu – Buker mora na operaciju
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Buker je ponovo u problemu sa povredama i operacija je neminovna za 21-godišnjeg beka Sansa, preneli su američki mediji.

Talentovani Amerikanac će propustiti trening kamp ekipe srpskog stručnjaka Igora Kokoškova zbog pomenute operacije šake.

On je i prošle sezone imao probleme sa povredama, a tokom nje je propustio čak 28 utakmica.

Na preostala 54 meča na kojima je nastupao, Buker je imao prosek od 24,9 poena i 4,7 asistencija i bio ubedljivo najbolji igrač svoje ekipe.

Dvadesetjednogodišnjak je letos potpisao i produženje saradnje sa timom iz Arizone na pet godina, u vrednosti od 158 miliona dolara.

Povratak na teren nije još tačno određen ali se, za sada, očekuje da bude spreman za početak sezone. Buker će biti glavni igrač u ekipi koju vodi Kokoškov, koji još uvek nije pronašao startnog plejmejkera.

Podsećamo, Finiks je na minulom NBA draftu imao pravo da bira prvu i tako izabrao krilnog centra Deandrea Ejtona, kome svi predviđaju fantastičnu karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: