Odbio Filadelfiju da bi ostao sa Jokićem i drugovima?

Generalni menadžer Denver Nagetsa Arturas Karnišovas odbio je ponudu Filadelfija Seventisiksersa da bi ostao u timu "Grumenja", piše Filadelfija Inkvajerer.

MLJIzvor: B92
Podeli
Getty images
Getty images

Karnišovas je mogao da se preseli u "grad bratske ljubavi" i postane deo menadžmenta jednog od najperspektivnijih timova lige sa Džoelom Embidom, Benom Simonsom u velikom uzletu, ali i Markelom Fulcom "na čekanju".

Razgovor sa Siksersima je bio zakazan za ovu nedelju, ali je Karnišovas na kraju odbio da dođe. Deo razloga za to možda leži i u činjenici da se Filadelfija sa dvojicom prethodnih generalnih menadžera rastala na neslavan način.

Sem Hinki je aprila 2016. godine otišao jer se osećao marginalizovanim nakon dovođenja Brajana i Džerija Kolanđela.

Ove godine je sa pozicije GM morao da ide i Brajan Kolanđelo jer je otkriveno da je sa lažnih tviter naloga vređao svoje igrače, otkrivao insajderske informacije i veličao svoj rad u klubu.

Prethodnih godina, Karnišovas je bio jedan od ljudi koji su figurirali za upravna mesta u Milvoki Baksima i Bruklin Netsima.

Denverstifs, koji prati Nagetse još jedan razlog za ostanak nalazi u tome što je Karnišovas zadovoljan uslovima u Koloradu i naročito timom koji ima sa Nikolom Jokićem, Gerijem Herisom, Vilom Bartonom, Džamalom Marejem, Polom Milsapom i ostalima.

Denver takođe ima poprilično mlad sastav, a prošle sezone im je sa čak 46 pobeda plej-of i dalje izmakao za jednu utakmicu, poslednju sa Minesotom Timbervulvs.

strana 1 od 20 idi na stranu