Kavaj "otpada", Klej je meta: Lejkersi će probati da dovedu Tompsona

Los Anđeles Lejkersi će prema pisanju američkih medija naredne godine probati da "razbiju" ubitačni dvojac "Spleš bradersa" dovodeći Kleja Tompsona u LA.

Izvor: MLJ

Petak, 07.09.2018.

17:00

Kavaj
Getty images

Ramona Šelborn iz ESPN piše da Lejkersi prate Tompsona jer bi se dobro uklopio u postojeći sastav "Jezeraša".

Kao jedan od aduta se navodi i lična povezanost Kleja sa Lejkersima jer je njegov otac Majkal tamo prveo četiri i po sezone tokom osamdesetih i u zlatno-ljubičastom dresu osvojio titule 1987. i 1988. godine.

Lejkersi su ove sezone doveli Lebrona Džejmsa, a ranije je Kavaj Lenard izjavio da bi voleo da igra u Los Anđelesu.

Nakon Lebronovog dolaska, Kavaj će teško put Kalifornije iz Toronta i Kanade, pa je otud i primarna "meta" za sledeću sezonu promenjena.

Pitanje je samo koliko će Tompson biti spreman da se odvaja od Stefa Karija i Kevina Durenta pošto su Voriorsi u poslednje četiri godine tri puta osvajali titulu, a nema mnogo naznaka da će se to promeniti i naredne sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: