NBA izdvojio Teove magije iz prošle sezone VIDEO

Zvaničan profil NBA lige napravio je video posvećen Milošu Teodosiću i njegovim najboljim asistencijama iz prošle sezone.

Izvor: PT

Sreda, 05.09.2018.

16:15

NBA izdvojio Teove magije iz prošle sezone VIDEO
Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Plejmejker Los Anđeles Klipersa iza sebe ima takmičarsku godinu punu uspona i padova, pošto je dosta vremena bio van parketa.

Razlog za tako nešto je povreda stopala zbog koje je reprezentativac Srbije propustio 37 utakmica.

Teodosić je više puta isticao da nije igrao najbolju košarku u karijeri ni kada je bio zdrav, pošto ga je sve to omelo, ali i uprkos tome srpski košarkaš imao je njemu karakteristične asistencije.

Bez gledanja ili "touchdown" pâs, nije važno, Miloš je sa nekoliko poteza zaludeo navijače i komentatore i nadamo se da će sledeće sezone biti još bolji i da će ga povrede zaobići.

Teodosić je u "ruki" sezoni odigrao 45 mečeva, 36 je startovao i prosečno beležio je 9,5 poena i 4,6 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: