Boš o povratku: Razmišljam o tome, ali...

Američki košarkaš Kris Boš i dalje razmišlja o povratku na košarkaške terene, ali nije siguran da će se to i desiti.

Izvor: LN

Ponedeljak, 03.09.2018.

16:45

Boš o povratku: Razmišljam o tome, ali...
Photo by Chris Trotman/Getty Images

Boš je u karijeri ostavio trag na franšizama Toronta i Majamija i veoma je cenjen u NBA ligi, ali su ga problemi sa zdravljem udaljilii od terena.

Dve i po godine nakon što su ga problemi sa zgrušavanjem krvi sprečili da nastavi da se bavi košarkom, jedanaestostruki Ol-star i dalje ne odustaje od povratka u košarku.

"Razmišljam o tome. Međutim, ako se ne desi do februara... nisam glup, ali pokušaću. Trudim se da izađem iz krize i uradim nešto, nađem neki novi izazov u životu. Siguran sam da i dalje mogu da budem solidan '3-and-D' igrač za neku ekipu", izjavio je Boš za "Yahoo".

Bošu doktori brane da se bavi košarkom, i to je razlog što nije mogoa da se vrati u Majami u nekoj od prethodnih sezona. Ipak, odlikovani krilni centar, dovstruki NBA šampion, ne želi ovako da okonča svoju profesionalnu karijeru.

Kada bi mu zdravlje dozvolilo da se vrati, i kada bi doprinosio upola onoga što je pre prestanka sa igranjem, sigurno je da bi mnoge NBA ekipe želele da ga imaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: