Rozir: Ako želimo prsten, moramo da se žrtvujemo

Košarkaš Boston Seltiksa Teri Rozir zna šta je potrebno kako bi njegova ekipa naredne sezone napala prsten šampiona NBA lige.

Izvor: ÈN

Nedelja, 26.08.2018.

14:26

Rozir: Ako želimo prsten, moramo da se žrtvujemo
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Rozir i Seltiksi bili su blizu osvajanja titule prošle sezone, pošto su došli do finala Istoke, gde su posle sedam utakmica poraženi od Lebrona Džejmsa i njegovog Klivlenda.

Ove sezone Bostonu se na parket vraća Gordon Hejvard, koji je celokupnu prošlu propustio zbog preloma zgloba, a tu će biti i Kajri Irving, koji zbog povrede nije igrao u doigravanju.

"Ne brinem se ni oko čega, pokušavam da kontrolišem samo ono što znam da mogu. Imamo jedan cilj, a to je da pobeđujemo i to bi trebalo da bude svima na umu. Biće to sve dosta zabavno", rekao je Rozir.

Momak koji je prošle godine izbio u prvi plan zbog povrede Kajrija je izjavio da nema problem da se vrati na klupu i zna šta je njegovoj ekipi potrebno da bi se našla u samoj završnici lige.

"Ako želimo da osvojimo titulu, ono što ćemo morati da uradimo je da se žrtvujemo. Mi svi imamo jedan cilj, a to je da uspemo da dođemo do 'obećane zemlje", dodao je Rozir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: