B/R seli Teodosića u Klivlend, Mekalum i Vigins menjaju timove?

Miloš Teodosić, Danilo Galinari i Patrik Beverli bili bi idealni za trejd u Klivlend Kavalirse, smatra jedan od najpoznatijih američkih portala "Bličer riport".

Izvor: PT

Utorak, 21.08.2018.

17:45

B/R seli Teodosića u Klivlend, Mekalum i Vigins menjaju timove?
Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Kako se u najjačoj ligi na svetu ne dešava ništa, novinari u SAD pišu razne tekstove u kojima spekuliše šta bi NBA timovi mogli da urade u narednom periodu.

U najnovijem tekstu na sajtu B/R (skraćenica za američki portal), novinar Zek Bakli piše o nekim realnim trejdovima koji bi pomogli franšizama.

Ne radi se o trejdovima o kojima se spekuliše, već po njegovom mišljenju, odnosno kuće za koju piše, on je izdvojio nekoliko potencijalnih zamena.

Miloš Teodosić, Patrik Beverli, Danilo Galinari i prvi pik sa Drafta 2021 (zaštićen do 20. mesta), za Džordža Hila i Džej Ar Smita? To je prvi mogući trejd po B/R.

Kako se navodi Kavalirsi bi dobili odličnog mentora za Kolina Sekstona u Milošu Teodosiću, dok bi dodatno ojačali spoljnu, ali i unutrašnju liniju dolascima Beverlija i Galinarija.

Klivlend bi sa ovakvim trejdom dodatno povećao sebi šanse na istoku i bili bi konkurenti za plasman među pet najboljih ekipa. Sa druge strane, Klipersi bi donekle žrtvovali sezonu, ali bi zato narednog leta imali veliki prostor u "seleri kepu".

Džordž Hil i Džej Ar Smit imaju samo delimično zagarantovane ugovore za sezonu 2019/2020 i njihovim odlaskom Klipersi bi stvorili preko 50 miliona dolara u "budžetu".

Pogledajte i ostale realne trejdove po B/R:

Portland i Minesota:

Trejlblejzersi dobijaju: Endrua Viginsa, Džastina Petona, Tajusa Džonsa i pika prve runde 2019.

Timbervulfsi dobijaju: Si Džej Mekaluma i Majersa Lenarda.

Klivlend i Majami:

Kavalirsi: Hasan Vajtsajd.

Hit: Kajl Korver, Leri Nens junior, Tristan Tompson.

Šarlot i Orlando:

Hornets: Evan Furnije i Nikola Vučević.

Medžik: Nikola Batum, Džeremi Lemb, pik prve runde 2019.

Hjuston i Atlanta:

Rokets: Kent Bejzmor.

Hoks: Rajan Anderson, Žu Ći i pik prven runde 2019.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: