Svi sijaju – samo je Jokić i dalje "dečko iz Sombora" FOTO

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, poznat je po skromnosti, a to ga očigledno neće promeniti iako je potpisao ugovor vredan 147 miliona dolara.

Izvor: PT

Nedelja, 12.08.2018.

13:15

Svi sijaju – samo je Jokić i dalje
Foto: Getty Images

Medij iz Kolorada koji se zove "Denver Stiffs" intenzivno prati Nagetse, a kako je sada ofsezona i nema utakmica, okačili su zanimljiv post na društvenoj mreži "Fejsbuk".

U naslov su stavili "Kada igrači Nagetsa izađu u provod, to urade u stilu... Pa, svi osim Jokića".

Logično je da se radi o šali na Jokićev stajling, koji su svi navijači Denvera prihvatili i pozdravili skromnost srpskg košarkaša.

Dobro je poznata i Jokićeva izjava posle potpisivanja ugovora, kada je rekao da kao mali nije sanjao novac i velike ugovore, već pobede i titule.

"Nikad nisam sanjao da potpišem veliki ugovor nego da se zabavljam i osvajam trofeje. Ugovori su sastavni deo ovog posla, ali najvažnije su pobede. Za ovo su zaslužni i moja porodica, braća, devojka, bivši treneri", rekao je Jokić pre mesec dana.

Inače, radi se o slici koju je Jokić postavio na Instagram u papučama, šorcu, majici i kapetanskom kapom.
Ovde možete pogledati i post "Denver Stiffs" i Jokićeve saigrače koji blješte i sijaju u provodima širom sveta, ali i Nikolu ispred lađe "Tatjana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: