Lebronova magija No.1, Teodosić u TOP pet VIDEO

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice, izveo je najbolju asistenciju prethodne sezone u NBA ligi, objavili su ljudi iz NBA.

Izvor: PT

Nedelja, 12.08.2018.

09:37

Lebronova magija No.1, Teodosić u TOP pet VIDEO
Foto: Getty Images

Pored Lebrona među pet najlepših dodavanja izdvojeni su pasovi Bena Simonsa, Janisa Adetokumba, Kajla Andersona i našeg Miloša Teodosića.

Dugo godina Teo je važio za najboljeg asistenta van Sjedinjenih Američkih Država, a ne bi mnogo pogrešili ni kada bi ga svrstali u top pet na svetu.

Dolaskom u NBA svi su očekivali da će to i pokazati, međutim povrede su ga omele da igra najbolju košarku. Ipak, imao je nekoliko sjajnih dodavanja, a takvo jedno našlo se među 5 najboljih.

Na meču između Klipersa i Baksa, Teo je bez gledanja, preko ramena dodao loptu ka Diandreu Džordanu za snažno zakucavanje. Iz NBA su smatrali da ovakav potez zaslužuje peto mesto. Na prvom naravno se nalazi nestvaran pâs Lebrona Džejmsa ka Žižiću. Drugo mesto pripalo je Benu Simonsu, koji je prelepo ostavio loptu Dariju Šariću. Na mestu broj tri je Janis Adetokumbo i njegova sjajna snalažljivost. Kao četvrta najbolja asistencija izabrano je dodavanja Kajla Andersona ka Davisu Bertansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: