Klivlend počinje operaciju Hasan Vajtsajd

Klivlend Kavalirsi zainteresovani su za dovođenje američkog centra Hasana Vajtsajda.

Izvor: LN

Petak, 10.08.2018.

18:55

Klivlend počinje operaciju Hasan Vajtsajd
Photo by Mark Brown/Getty Images

Vajtsajd je trenutno igrač Majami Hita, ali je tokom prošle sezone često bio u sukobu sa upravom i stručnim štabom ekipe.

Visoki zaštitnik obruča javno je kritikovao trenera Spolstru zbog manje minutaže, pogotovo u ključnim momentima utakmica.

Kavsi bi u Majami poslali Tristana Tompsona i Kajla Korvera, a u zamenu bi otišao samo Vajtsajd. Ukoliko ovaj trejd ne prođe, bivši tim Lebrona Džejmsa će pokušati da poboljša ponudu, preneo je novinar Majkl Šofner.

Tompson je postao pravi višak u ekipi Klivlenda, a ima pozamašan ugovor. Tajron Lu jedva da daje nekakvu minutažu Tristanu, koji je pod ugovorom naredne dve sezone i zaradiće 36 miliona dolara u tom periodu.

Što se tiče Korvera, 37-godišnji šuter je takođe pred izlaznim vratima tima iz Ohaja. Ako čelnici te ekipe ne uspeju da ga proslede Majamiju, potencijalno će probati da od neke ekipe iznude pika prve runde za bivšeg asa Atlante.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: