Kris Pol donirao 2,5 miliona dolara svom bivšem univerzitetu

Američki košarkaš Kris Pol donirao je jednom američkom univerzitetu 2,5 miliona dolara.

Izvor: LN

Utorak, 07.08.2018.

19:15

Kris Pol donirao 2,5 miliona dolara svom bivšem univerzitetu
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Univerzitet u pitanju je Vejk Forest, koji je sam Pol pohađao i predvodio u koledž košarci, a nalazi se u njegovom rodnom Vinston-Sejlemu.

Pol je napravio najveću donaciju ikada od strane bivšeg studenta, što sportiste što ostalih, koji ima do 35 godina.

"Transformacija svlačionice me je inspirisala, jer je to mesto gde igrači rade na svojim odnosima i stvaraju jedinstvena prijateljstva. Tu se sklapaju doživotna prijateljstva sa saigračima, a to je jedna od najlepših stvari sporta", rekao je Pol.

"CP3" je letos potpisao novi ugovor sa svojim Hjuston Roketsima, prema kojem će mu u naredne četiri godine biti isplaćeno 160 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: