Makabi se pojačava iz NBA – stigao O'Brajant

Američki košarkaš Džoni O'Brajant novi je igrač Makabija iz Tel Aviva, saopšteno je na klupskom sajtu.

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2018.

18:00

Makabi se pojačava iz NBA – stigao O'Brajant
Foto: Getty Images

25-godišnji krilni centar prvi put će igrati u Evropi, nakon što je prethodne četiri godine igrao u NBA i D-ligi.

On je prethodne sezone na 36 utakmica za Šarlot prosečno postizao 4,8 poena, uz 2,6 skoka. U D-ligi 2017. godine bio je u ol-star selekciji, prosečno postižući 18,4 poena, uz 8,7 skokova. O'Brajant je takođe nastupao za Milvoki i Denver.

Trener Makabija Neven Spahija izrazio je nadu da će O'Brajant doprineti kvalitetu njegove ekipe.

"On je odlično pojačanje. Ima mnogo iskustva u NBA ligi i verujem da će on biti jedan od biti važan deo moje ekipe. Nada se da ćemo s njim u predstojećoj sezoni učiniti dobre rezultate", rekao je.

Ovo je peto pojačanje za Makabi ove sezone, pošto su pored O'Brajana u klub došli Skoti Vilbekin, Kendrik Rej, Anđelo Kalojaro i Nimrod Levi, dok su saradnju produžili Majkl Rol, Džeremi Parko i Aleks Tajus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: