I njih neko da odbije – Dvajt izabrao Vizardse pre Voriorsa

Dvajt Hauard, dugogodišnji centar u NBA ligi, rekao je da je odbio šampiona Golden Stejt Voriorse da bi potpisao ugovor sa Vašington Vizardsima.

Izvor: PT

Utorak, 31.07.2018.

16:30

I njih neko da odbije – Dvajt izabrao Vizardse pre Voriorsa
Foto: Getty Images

Hauard, koji je ovog leta trejdovan iz Šarlota u Bruklin, pa su ga potom Netsi otpustili, kaže da je veliku ulogu imao Džon Vol koji ga je ubedio da dođe u prestonicu SAD.

"Zvali su me iz Golden Stejta i razmišljao sam da odem tamo. Ali jednom kad mi je Džon poslao poruku, rekao sam sebi – 'čoveče, bićeš Vizard (čarobnjak)'. Tako sam razmišljao", rekao je Dvajt.

Hauard se zahvalio prvoj zvezdi Vašington Vizardsa koji ga je u porukama ubedio da dođe u franšizu.

Prošle takmičarske godine centar je imao veoma dobru sezonu (16,6p i 12,5sk), međutim Šarlot s njim nije uspeo da obezbedi plej-of, a kao krivac se mnogo puta on pominjao jer je štetio ekipi.

Videćemo kako će funkcionisati u Vašingtonu, koji je takođe imao velikih problema u 'svlačionici'. Inače, Dvajt je potpisao dvogodišnji ugovor vredan 11 miliona dolara sa ekipom iz prestonice SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: