Sve je spremno za dolazak Mela u Hjuston

Atlanta Hoksi i Karmelo Entoni nalaze se u završnoj fazi raskida saradnje, prenosi novinar ESPN Adrijan Vojnarovski.

PTIzvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Entoni, koji je pre 11 dana trejdovan u Hokse iz Oklahome, odrećiće se 2,4 miliona od 27,9 koliko bi trebalo Atlanta da mu isplati.

Popularni Melo će upravo za 2,4 miliona zaraditi naredne godine u Hjuston Roketsima sa kojima bi trebalo da potpiše ugovor odmah po okončanju saradnje sa Atlantom.

Podsećamo, pre 11 dana Melo je trejdovan u Atlantu, zajedno sa Džastinom Andersonom iz Filadelfije. Sa druge strane, Hoksi su poslali Denisa Šrudera u Oklahomu, odnosno 76ersi Timotija Luvavua.

Oklahoma je morala da se reši velikog ugovora Karmela Entonija, pošto bi sa njegovih 27,9 miliona bili u 'debelom' minutu i plaćali bi sve ukupno na plate preko 300 miliona dolara. Njegovim odlaskom uštedeli su preko 100 miliona.

Mela sada čeka nova stanica i to su Hjuston Roketsi gde bi trebalo da oživi karijeru i da postane ponovo jedan od najboljih ofanzivnih igrača u ligu.

Prošle sezone imao je najgoru godinu u karijeri pošto je beležio 'samo' nešto više od 16 poena u proseku, uz najgore procente u karijeri dugoj 15 sezona.

NBA

strana 1 od 28 idi na stranu