Los Anđeles ne voli Lebrona (FOTO)

Drugi put ovog meseca vandali su uništili mural Lebrona Džejmsa u Los Anđelesu.

Izvor: AK

Nedelja, 22.07.2018.

17:59

Los Anđeles ne voli Lebrona (FOTO)
Foto: Getty images

Džejms je početkom jula potpisao sa Lejkersima četvorogodišnji ugovor vredan 153,3 miliona dolara.

Drugi koji je uništen predstavljao je Lebrona kako gleda u legende Lejkersa Kobija Brajanta, Šekila O'Nila, Medžika Džonsona, Karima Abdul-Džabara i Vilta Čemberlena koji se smeškaju iznad dve istorijske dvorane u kojima je tim igrao/igra – Stejpls centra i Grejt Vestern Foruma.

Autora murala, dugogodišnji navijač Lejkersa Gustavo Zermeno je istakao da Lebron dolazi u Lejkerse poštujući i razumejući legende čijim stopama je krenuo.

Međutim, neko je u petak uveče uništio mural posipanjem bele farme po Džejmsovom liku. Zermano se vratio već u subotu ujutru da ga popravi i kaže da se 40-50 navijača Lejkersa zaustavilo da mu pomogne. "Iznenađen sam. Ovo je najpozitivniji potez Lejkersa u poslednjih pet-šest godina. Iznenadilo me što su ljudi iznervirani zbog Lebrona. Ne razumem to", rekao je Zermano.

On je proveo pet dana i oko 45 sati radeći na muralu u blizini raskrsnice ulica Melrouz i Ferfaks.

Početkom meseca uništen je i mural lokalnog umetnika Džonasa Nejvera koji je naslikao Džejmsa u dresu Lejkersa uz poruku "Kralj Los Anđelesa" (King of LA), a nalazio se na zidu jednog restorana u Venisu.

Mural je prvo oštećen natpisom "Ne želimo te" i "Nije kralj", kao i "3-6", što se navodno odnosi na Džejmsov skor u NBA finalima. Nejver je takođe popravio svoj mural, ali je i izbacio "of" iz "King of LA", što sada znači "Kralj Los Anđeles". Međutim, mural je opet uništen žutom farbom.

Nejver je odlučio da ceo mural prefarba belom bojom umesto da ga opet popravi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: