Predsednik Reptorsa: Demar izvini, nisam tako mislio...

Predsednik Toronto Reptorsa Masai Uđiri izvinio se bivšoj prvoj zvezdi ekipe Demaru Derozanu na lošoj komunikaciji.

Izvor: LN

Subota, 21.07.2018.

13:00

Predsednik Reptorsa: Demar izvini, nisam tako mislio...
Photo by Tom Szczerbowski/Getty Images

Derozan je nedavno trejdovan u San Antonio Sparse, uz Džejkoba Pertla, u zamenu za Kavaja Lenarda i Denija Grina.

Odmah nakon trejda Demar je javno izrazio nezadovoljstvo i naveo da su ga iz organizacije lagali i da su mu samo nekoliko dana pre trejda obećali da neće biti trejdovan i da je budućnost Toronta zajednička sa njegovom.

Predsednik ekipe Masai Uđiri je shvatio gde je napravio grešku u komunikaciji sa Derozanom.

"Razgovarao sam sa Demarom tokom Letnje lige i ne mogu da otkrivam mnogo detalja. Pričali smo i mislim da je moja greška to što mu nisam lepo pojasnio šta očekujemo od njega u budućnosti. Nisam nužno pomenuo nikakav trejd i mislim da je tu nastao problem", rekao je Uđiri.

Derozan je putem društvenih mreža izrazio svoje nezadovoljstvo, rekavši da se oseća izdanim od strane Reptorsa, a podršku su mu pružili mnogi košarkaši kao što su Ajzea Tomas, Terens Ros, Demari Kerol, Lu Vilijams i drugi.

"Posao kojim se bavim me tera da uvek mislim da ćemo u budućnost ići sa timom koji trenutno imamo. Ako je tu nastao problem u komunikaciji, onda se izvinjavam Demaru i njegovoj porodici. Nisam tako mislio", dodao je predsednik kanadske ekipe.

Da podsetimo, Demar Derozan je obećao navijačima Toronta da će se ne brinu kada je otišao Kris Boš, uzeo je manje novca nego što je mogao kada je potpisivao produžetak saradnje kako bi ekipa mogla da sačini što bolji tim, i uvek je bio maksimalno posvećen predstavljanju svog grada, na terenu i van njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: