Derozan ljut i razočaran: Kažu ti nešto, pa te prodaju očas posla

Košarkaš Toronto Reptorsa vrlo je razočaran zbog načina na koji će se najverovatnije rastati sa klubom iz Kanade.

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2018.

13:23

Derozan ljut i razočaran: Kažu ti nešto, pa te prodaju očas posla
Getty images

ESPN je ranije u toku dana javio kako će ol-star Toronta biti trejdovan za ol-stara San Antonio Sparsa Kavaja Lenarda.

Derozan je na društvenim mrežama rekao da nije očekivao takav ishod.

"Kažu ti jedno, a ispadne nešto sasvim drugo. Ne mogu da im verujem jer nema lojalnosti u ovoj igri. Prodaju te očas posla ni za šta. Uskoro ćete shvatiti, ne uznemiravajte", napisao je Derozan na Instagramu.

Niti se on zvanično rastao sa Reptorsima, niti su rastanak obelodanili Sparsi, ali Adrijan Vojnarovski javlja da bi načelni dogovor o trejdu dvojice igrača mogao da bude završen danas.

Trejdom nijedan od košarkaša ne bi bio zadovoljan, a Toronto bi posle otpuštanja trenera Dvejna Kejsija mogao da ostane i bez jednog od dvojice glavnih igrača tima iz prošle sezone.

Da podsetimo, Kejsi je otpušten zbog teškog poraza od Klvilenda u plej-ofu, nakon što je tim vodio do najbolje regularne sezone u istoriji franšize sa 59 pobeda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: