Hardenu dojadila Amerika pa 'skoknuo' do Evrope

Džejms Harden, košarkaš Hjuston Roketsa, odlučio je da se na kratko preseli u Evropu i tamo nastavi treninge.

Izvor: LN

Nedelja, 15.07.2018.

14:33

Hardenu dojadila Amerika pa 'skoknuo' do Evrope
Photo by Allen Berezovsky/Getty Images

Harden je imao fantastičnu NBA sezonu, u kojoj su njegovi Roketsi poraženi u finalu Zapada, a on je osvojio MVP titulu regularnog dela sezone.

Ne zna se tačan razlog Hardenogov dolaska u Evropu, da li je to samo zbog promene sredine ili nečeg drugog, ali Harden je, barem trenutno, Hjuston zamenio Barselonom.

On je na svom Instagram profilu postavio sliku kako trenira u jednoj hali u Badaloni, opštini u Barseloni, sa opisom: "Stay woke".

'Brada' iz godine u godinu pokazuje da nije zadovoljan pređašnjim uspesima i da želi što je više moguće da napreduje, kako bi jednog dana osvojio šampionski prsten NBA lige.

Stay Woke . . . . . 📸: @kennethwynn_

A post shared by James Harden (@jharden13) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: