Šta kaže LBJ za novog trenera? Pa, još se nisu ni sastali

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice, novi je igrač Los Anđeles Lejkersa, a sa trenerom ekipe Lukom Voltonom još se nije sastajao.

Izvor: LN

Sreda, 04.07.2018.

22:35

Šta kaže LBJ za novog trenera? Pa, još se nisu ni sastali
Photo by Jamie Sabau/Getty Images

Lebrona kroz maltene celu karijeru prati priča da je on ustvari trener ekipa za koje nastupa, i da se ljudi na čelu klupe ne pitaju mnogo.

Te tvrdnje Džejms je sam demantovao, kao i mnogi drugi, prvenstveno iz Klivlend Kavalirsa, koji su pre svega stali uz osporavanog trenera Tajrona Lua.

"Izvor blizak Lejkersima rekao mi je da se Lebron još nije ni sastao sa prvim trenerom ekipe Lukom Voltonom, ni sad a ni tokom trajanja pregovora. On mi je rekao da se Lebron i Luk još nisu ni videli", rekao je novinar Jahua Džordan Šulc.

Volton, koji je draftovan iste godine kao i 'Kralj', biće njegov sedmi trener u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: