Šampion već poznat – Demarkus Kazins u Voriorsima!

Jedan od najboljih centara NBA lige Demarkus Kazins potpisao je ugovor sa šampionom Golden Stejt Voriorsima.

Izvor: AK

Utorak, 03.07.2018.

08:12

Šampion već poznat – Demarkus Kazins u Voriorsima!
Foto: Getty images

Kazins, koji se oporavlja od povrede Ahilove tetive, potpisao je na godinu dana za 5,3 miliona dolara.

Dolazak Kazinsa u već najmoćniju postavu NBA lige mogao bi da obesmisli narednu sezonu jer su u redovima "Ratnika" već Ol-star igrači Stef Kari, Klej Tompson, Kevin Durent i Drejmond Grin.

Voriorsi su tek šesti tim u NBA istoriji i prvi od sezone 1975/1976 koji u svom rosteru ima pet Ol-star igrača iz prethodne sezone.

Kazins je prošle sezone prosečno beležio 25,2 poena uz 12,9 skokova i 5,4 asistencija, te šutirao 35,4% za tri poena na 48 nastupa pre povreda.

Mediji navode da je Kazins birao između Voriorsa i Boston Seltiksa, a dolazak u Ouklend je nazvao svojim "kecom iz rukava" i "šahovskim potezom".

Tako će uprkos dolasku Lebrona Džejmsa u Los Anđeles Lejkersi, Voriorsi i dalje biti apsolutni favorit za novu NBA titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

295 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: