Brajant dočekao Džejmsa: Dobrodošao u porodicu

Lebron Džejms je novi igrač Los Anđeles Lejkersa, a dobrodošlicu u novi tim mu je poželeo jedan od najvećih "Jezeraša" svih vremena – Kobi Brajant.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.07.2018.

19:43

Brajant dočekao Džejmsa: Dobrodošao u porodicu
Getty images

"Kralj" Džejms je Ohajo zamenio Kalifornijom. Na to možda opet neće blagonaklono gledati navijači Klivlend Kavalirsa, ali hoće Luk Volton koji će probati "napad" na plej-of.

Brajant je zadovoljan ovim prelaskom i za to je pohvalio i predsednika košarkaških operacija kluba Medžika Džonsona i generalnog menadžera Roba Pelinku, kao i predsednicu Džini Bas.

"Dobrodošao u porodicu, Džejms. Džini Bas, Medžik i RP, dobar posao!", napisao je Brajant na Tviteru.

Džejms je u Lejkerse prešao za 154 miliona dolara i to je drugi put da Lebron napušta Klivlend posle odlaska u Majami 2010. godine, ali i prvi put da će u 15-godišnjoj karijeri zaigrati u Zapadnoj konferenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: