'Jezerdžije' grade novi tim – Stivenson sa Lebronom u Lejkersima

Los Anđeles Lejkersi nameravaju da u prvoj sezoni sa Lebronom Džejmsom naprave respektabilan tim.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.07.2018.

08:12

'Jezerdžije' grade novi tim – Stivenson sa Lebronom u Lejkersima
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Tokom noći između nedelje i ponedeljka odjeknula je dugo očekivana vest – 'Kralj' Džejms potpisaće za 'Jezerdžije', a u istom danu dobiće i pojačanje.

Prema pisanju američkih medija, košarkaš Indijana Pejsersa Lens Stivenson prihvatio je ponudu iz Los Anđelesa i potpisaće jednogodišnji ugovor vredan 4,5 miliona dolara.

Stivenson, koji je tokom karijere imao nekoliko bizarnih duela sa Lebronom, sada će mu postati prvi pomoćnik u nameri da se Lejkersi prvo vrate u plej-of, a onda i napadnu titulu.

Nekoliko sati pre toga potvrđeno je da će momak iz Ohaja preći u šesnaestostrukog šampiona NBA lige i dobiti 154 miliona dolara za četiri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: