Džejms Durentu: Hajmo zajedno u Lejkerse (VIDEO)

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice, navodno je zvao Kevina Durenta da pređu zajedno u Los Anđeles Lejkerse, prenosi novinar ESPN Stiven A. Smit.

Izvor: PT

Četvrtak, 28.06.2018.

17:45

Džejms Durentu: Hajmo zajedno u Lejkerse (VIDEO)
Foto: Getty Images

Smit, koji ima veoma dobre izvore u najjačoj ligi na svetu, rekao je u emisiji "First take" da je "Kralj" Džejms predložio Durentu da oforme supertim u "gradu anđela".

Džejms će najverovatnije postati neograničeno slobodan igrač, a prema medijima u SAD Lejkersi su glavni kandidati da dovedu košarkaša Klivlenda.

Sa druge strane i Kevin Durent će verovatno biti slobodan agent, ali se očekuje da ostane u Golden Stejt Voriorsima sa kojima je osvojio dve titule u prethodne dve godine.

Lejkersi ovog leta imaju velike ambicije, žele da dovedu makar dve superzvezde, a pored Lebrona imena koja se najviše spominju su Pol Džordž i Kavaj Lenard.

Prelazni rok u NBA ligi kreće prvog jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: