Džordž napušta Oklahomu, da li čeka Lebrona i Kavaja?

Pol Džordž, krilni igrač koji je prošle sezone nosio dres Olahoma Siti Tandera, saopštio je da će iskoristiti opciju iz ugovora i postati slobodan agent.

Izvor:

Četvrtak, 28.06.2018.

13:55

Džordž napušta Oklahomu, da li čeka Lebrona i Kavaja?
Photo by Gene Sweeney Jr./Getty Images

PG će se 'odreći' sigurne zarade od 20,7 miliona dolara, ali ne mora da znači da će i definitivno napustiti Oklahomu, iako se sve glasnije priča o stvaranju novog supertima u Los Anđelesu.

Takođe, Džordž je imao i opciju da ovog leta potpiše petogodišnji ugovor sa OKC vredan 176.000.000 dalara, dok i dalje postoji mogućnost da ostane još godinu dana, pa da narednog leta napusti ekipu.

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski sa ESPN, svakako najpouzdaniji NBA novinar, čeka se da Lejkersi pošalju ponudu San Antonio Sparsima, odnosno da naprave koncept po kom će Kavaj Lenard postati novi igrač 'Jezerdžija'.

Navodno, ukoliko se to dogodi – odmah za njim stigao bi i Lebron Džejms, a potom i Džordž, koji je ovom odlukom postao neograničeno slobodan agent, ali možda i samo potvrdio svoje reči od prošlog leta, kada je istakao da mu je cilj da

Takođe, pored Tandera koji žele da ga zadrže, za petostrukog ol-stara zainteresovani su i Hjuston Roketsi i Filadelfija 76ersi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: