Rivers otišao, Teodosić ostaje u Klipersima

Nema više tandema otac-sin u Los Anđeles Klipersima pošto je franšiza iz L.A. trejdovala Ostina Riversa u Vašington Vizardse za centra Marčina Gortata.

Izvor: B92

Sreda, 27.06.2018.

08:18

Rivers otišao, Teodosić ostaje u Klipersima
Getty Images

To verovatno znači i ostanak Miloša Teodosića u Klipersima (uz Patrika Beverlija), pošto on i Teo igraju na spoljnim pozicijama.

U dogovoru tri tima, Rivers je u zamenu za pika druge runde iz Bostona došao u Kliperse i u njima proveo tri i po godine.

Kako njegov otac Dok više ne vodi košarkaške operacije u klubu već su za to zaduženi predsednik Lorens Frenk i GM Majkl Vinger, mlađi Rivers je trejdovan.

Klipersi su draftovali Šaja Gilgeosa-Aleksandera i Džeroma Robinsona na spoljnim pozicijama, a Teodosić i Patrik Beverli ostaju za narednu sezonu.

I Rivers i Gortat su u poslednjim godinama svojih ugovora i postaju slobodni agenti sledećeg leta. U poslednjoj sezoni u Klipersima, Rivers je imao 15.1 poen, 4.0 asistencije i 1.2 ukradene lopte po meču.

On će u Vašingtonu biti podrška Bredliju Bilu i Džonu Volu, pošto može da igra na obe pozicije.

Gortat će s druge strane u Klipersima preuzeti ulogu Deandrea Džordana, ako ovaj odluči da ode iz tima sa ugovorom vrednim 24 miliona dolara pre petka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: