Admiral: Kavaj, ti si lice organizacije, ne možeš da ćutiš

Legenda San Antonio Sparsa Dejvid Robinson rekao je da niko ne može da kaže šta Kavaj Lenard želi sa svojom karijerom, nego sam Kavaj Lenard.

Izvor: B92

Subota, 23.06.2018.

19:55

Admiral: Kavaj, ti si lice organizacije, ne možeš da ćutiš
Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Zvezda "Mamuza" nije zadovoljna nečim u organizaciji, a sve je počelo da se nazire još od prošle sezone kada se povredio i po mišljenju mnogih odugovlačio povratak.

U minuloj sezoni je odigrao samo devet utakmica, a u jednom trenutku je njegov saigrač Toni Parker rekao da se od iste povrede on oporavljao kraće od "Kandže".

Problem je prvo bio zglob, onda kvadriceps, ali veći od svega - ćutanje Lenarda.

"Mislim da Lenard i dalje gaji ogromno poštovanje prema Popu, i obrnuto. Na to se sve svodi. Mogu li da sednu i da razgovaraju? Mnogo je tu i drugih glasova, ali prošle godine su Popovič i Oldridž rešili probleme kao dvojica muškaraca. Mislim da Kavaj treba da odraste, zar ne? Moraš da preuzmeš odgovornost, čoveče, ti si lice te organizacije. Ne može da ne govoriš, zar ne? Ljudi moraju da čuju tvoj glas, a ne nečiji drugi", poručio je Lenardu Robinson.

Admiral je istakao da se vođa jedne ekipe ne ponaša tako i uporedio to sa primerom Lebrona Džejmsa koji otvoreno istupi i kaže šta nije u redu.

Lenard je za sada jedini šampionski prsten osvojio sa ekipom u kojoj je još uvek, iako se u poslednje vreme spekulisalo da će u Los Anđeles jer je tražio trejd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: